نوشته شده توسط : فرهنگ
نقش خاتمی در فتنه 88 جدی‌تر از دیگر سران فتنه بود

 

 یک کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه نقش خاتمی در فتنه 88 عملا جدی‌تر از دیگر سران فتنه بود، گفت: رفتار و عملکرد خاتمی در دوره‌های مختلف نشان داد که به حکومت بر مبنای دین و به آرای واقعی مردم اعتقادی ندارد.

علی محمد نائینی، در گفت‌وگو با فارس در خصوص اظهارات اخیر خاتمی و دیدارش با نمایندگان اقلیت مجلس، اظهارداشت: در فتنه 88 برخی غفلت، برخی کوتاهی و عده‌ای نیز خیانت کردند.

وی گفت: بسیاری از افراد گروه اول و دوم به تدریج با روشن‌تر شدن موضوع اعلام موضع و تا حدودی جبران و مرز خود را با دشمن و جریان فتنه آشکار کردند اما کسانی که خیانت کردند هیچ راه برگشتی برای آنها نیست.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه خیانتکاران تاکنون مرزی با دشمنان این مردم نداشتند، افزود: مردم در روز 9 دی به صورت آشکار مثلث سران فتنه را هیچ انگاشتند و در دادگاه افکار عمومی آنها را محکوم و به مردگانی سیاسی تبدیل کردند.

نائینی به انتقاد از کسانی که نظام را به تقلب و کشتن شهروندان خود متهم کردند، پرداخت و تاکید کرد: آنها که با معاندین نظام جمهوری اسلامی در یک صف قرار گرفتند، از ابتدا نیز به نظام جمهوری اسلامی و پایه‌های اصلی آن بی‌اعتقاد بودند، لذا با آشکار شدن چهره واقعی آنها در این فتنه، حق بازگشت به نظام را ندارند.

وی تصریح کرد: رفتار و عملکرد خاتمی در دوره‌های مختلف نشان داد که به حکومت بر مبنای دین و به آرای واقعی مردم اعتقادی ندارد؛ چراکه عملکرد او به عنوان رئیس دولت به اصطلاح اصلاحات همه ارزش‌های دینی و انقلابی را به چالش کشید و در سال گذشته نیز با همراهی دیگر سران فتنه و ضد انقلاب، آرای به حق مردم و نتیجه مطالبات عامه مردم را نپذیرفت.

این تحلیل‌گر مسائل سیاسی نقش خاتمی را در فتنه 88 محوری دانست و افزود: مردم مواضع واقعی خود را در راهپیمایی میلیونی " 9 دی " علیه مثلث فتنه یعنی «خاتمی، موسوی و کروبی» به طور یکپارچه و شفاف اعلام کرده‌اند.

*ژنرال‌های شکست خورده براندازی نرم باید منتظر تدبیر جدید نظام باشند

نائینی با بیان اینکه نظام در برخورد با سران فتنه تاکنون مدبرانه عمل کرده است، تصریح کرد: ژنرال‌های شکست خورده براندازی نرم باید منتظر تدبیر جدید نظام باشند.

وی با تاکید بر اینکه سران فتنه با عملکرد خصمانه، خود را از دایره نظام خارج کردند، سوال کرد: امروز آنها چگونه و با چه رویی حرف از بازگشت و شرط گذاری برای آن می‌زنند.

این کارشناس مسائل سیاسی، اقدام جدید خاتمی را ادامه فرمول دیکته شده از سوی تئوریسن‌های جنگ‌های نرم دانست و گفت: بعد از شکست جریان فتنه و سران آن در جریان براندازی، یکی از مهره‌ها باید برای حفظ روحیه نیروهای پیاده نظام و استفاده از فرصت در شرایط جدید، پروژه بازگشت ظاهری به نظام را مطرح ‌کند.

نائینی خاطرنشان کرد: سران فتنه در کمک به دشمنان نظام ذره‌ای کوتاهی نکردند و با تمام توان و امکانات خود به جنگ آشکار با نظام برخواستند.

وی با بیان اینکه تاخیر در محاکمه سران فتنه به منزله عقب‌نشینی نظام نیست، خطاب به نمایندگان اقلیت مجلس گفت: افرادی که خود را در کنار سران فتنه تعریف می‌کنند و با فتنه‌گران ملاقات می‌کنند، خواسته و مطالبه عموم مردم و خیانت‌های سران فتنه را نادیده گرفتند که این رفتار نمایندگان از نظر مردم بخشودنی نیست.

این کارشناس مسائل سیاسی در خاتمه ضمن تاکید بر اینکه در فتنه بزرگ 88 خاتمی و موسوی و کروبی در کنار هم بودند، تصریح کرد: مردم این را به خوبی می‌دانند که نقش خاتمی در فتنه 88 عملا جدی‌تر از دیگر سران فتنه بود.


 



:: بازدید از این مطلب : 126
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فرهنگ

سران فتنه دیگر در بین مردم جایی ندارند

 
 

 



آیت الله خاتمی با تأکید براین که فتنه گران باید دست از تحلیل های نادرست خود بردارند، تصریح کرد: سران فتنه باور کنند که ستاره بخت آنها به طور کامل افول کرده و دیگر در بین مردم جایی ندارند چون این ملت از آنها بیزار هستند.

آیت الله خاتمی با تأکید براین که فتنه گران باید دست از تحلیل های نادرست خود بردارند، تصریح کرد: سران فتنه باور کنند که ستاره بخت آنها به طور کامل افول کرده و دیگر در بین مردم جایی ندارند چون این ملت از آنها بیزار هستند.
به گزارش رسا، آیت الله سید احمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران، روز گذشته در جمع اعضای هیأت نظارت برانتخابات استان مازندران در حسینیه عاشقان کربلای ساری، جریان فتنه سال گذشته در کشور را کودتایی مخملی علیه نظام اسلامی و ولایت دانست و گفت: بصیرت و هوشیاری ملت ولایت مدار ایران اسلامی و همچنین هدایت های عالمانه مقام معظم رهبری فتنه های سال گذشته را خنثی کرد.
وی، بصیرت را کشتی نجات در دوران فتنه دانست و افزود: تنها با بصیرت و تبعیت محض از ولایت فقیه می توان در برابر توطئه های دشمنان نظام اسلامی ایستادگی کرد.
امام جمعه موقت تهران با بیان این که در طول ده سال گذشته در کشورهای اطراف ده کودتای مخملی روی داده است، خاطرنشان کرد: فتنه ای که در کشور ما اتفاق افتاد نتیجه کینه توزی دیرینه دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به این که تنها در یک نگاه سطحی به حوادث فتنه می توان حق را از باطل تشخیص داد، بیان داشت: متأسفانه در این فتنه انسان هایی ساده اندیش از سوی استکبار جهانی برای ادامه فتنه در کشور به خدمت گرفته شدند.
آیت الله خاتمی ادامه داد: در طول انقلاب اسلامی بی سابقه بود که رییس جمهور آمریکا از سران جریان فتنه به نام یاد کرد که این نشان دهنده حمایت سلطه گران از جریان فتنه در داخل کشور بود.
وی با اشاره به این که جریان های ضد انقلاب اعم از کمونیست و سلطنت طلب در فتنه سال گذشته دست به دست هم داده بودند تا زمینه براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را فراهم کنند، خاطرنشان کرد: گروه های ضد انقلاب در طول دوران پس از انقلاب اسلامی هموراه با ظهور برخی گروه های معاند به دنبال ضربه زدن به نظام و همچنین تضعیف جایگاه ولایت فقیه در ایران اسلامی بودند.
امام جمعه موقت تهران، با برشمردن سه فضای حق، باطل و فتنه به تبیین هر یک از مسائل پرداخت و بیان داشت: باید حق و فضای حاکم بر آن را تقویت کرد چون اگر جریان حق یاری نشود حکومت اسلامی نیز نمی ماند پس باید با همه وجود و توان نظام اسلامی را تقویت و حمایت کرد.
آیت الله خاتمی با اشاره به این که خوشبختانه نظام اسلامی در سایه حمایت های ملت ایران هر روز شکوفاتر می شود، ادامه داد: این ملت در نهم دی سال گذشته نشان دادند که همواره پشتیبان نظام اسلامی هستند.
وی همچنین به تبیین فضای باطل پرداخت و گفت: در یک فضای باطل یک کف وظیفه و سقف وظیفه داریم که در این فضا تنها حکومت باطل نیست بلکه جو حاکم نیز باطل است.
امام جمعه موقت تهران در ادامه سخنان خود به فضای فتنه اشاره کرد و افزود: روان ترین تعریف از فضای فتنه فضایی که باطل لباس حقانیت می پوشد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که فتنه گران در طول یک سال گذشته بیشترین جفا را به امام راحل و مقام معظم رهبری داشتند، گفت: خوشبختانه با تدابیر عالمانه مقام معظم رهبری و هوشیاری ملت ایران توطئه های فتنه گران راه به جایی نبرد و آنها همه تلاش خود را به کار بردند تا با طرح شعارهایی نظیر حقوق ملت و انتخابات آزاد برنامه های خود را عملی کنند که با شکست مواجه شدند.
آیت الله خاتمی در بخش پایانی سخنان خود با تأکید براین که فتنه گران باید دست از تحلیل های نادرست خود بردارند، تصریح کرد: سران فتنه باور کنند که ستاره بخت آنها به طور کامل افول کرده و دیگر در بین مردم جایی ندارند چون این ملت از آنها بیزار هستند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که جریان فتنه سال گذشته ریشه های آنها به روزهای آغازین انقلاب اسلامی ایران باز می گردد، بیان داشت: این فتنه باز شدن عقده های دیرینه سران فتنه بود.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به این که از دهه سی تا سال 57 چند جریان به اصطلاح مذهبی در ایران شکل گرفت، ادامه داد: این جریان های کمونیستی، مارکسیستی، حزب توده و فدائیان خلق بودند اما هیچ جایگاهی در میان مردم پیدا نکردند.
آیت الله خاتمی ادامه داد: جریان ملی مذهبی ها نیز در برهه از زمان با سواد بسیار اندک و معلومات کم به میدان آمدند و خودشان را از روحانیت بالاتر می دانستند و حتی خیلی تواضع هم به خرج می دادند و می گفتند ما مثل روحانیت هستیم و به امام معتقد نبودند و یک روز هم حتی به ولایت فقیه معتقد نبودند.



:: بازدید از این مطلب : 192
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فرهنگ

من و تو چكاره ايم وقتي بار انقلاب بر دوش امام خميني است؟

مسافر روحاني نماي كنفرانس برلين فاش كرد آيت الله العظمي گلپايگاني(ره) در فتنه گري ۳۱سال پيش سيدكاظم شريعتمداري عليه حضرت امام خميني و نظام اسلامي، دست رد به سينه وي زده و با وي به مخالفت پرداخته است.

 

به گزارش جهان به نقل از کیهان حسن يوسفي اشكوري از مسافران كنفرانس برلين در سال ۱۳۷۹ بود. وي كه اكنون در خارج كشور اقامت دارد، اقدام به كشف لباس كرده و با حلقه لندن همكاري مي كند. يوسفي اشكوري ضمن نقل خاطره اي، به ماجراي مخالفت آيت الله العظمي گلپايگاني (رضوان الله تعالي) با عملكرد فتنه آميز سيدكاظم شريعتمداري پرداخت.

سيدكاظم شريعتمداري هرچند كه جزو مراجع تقليد به شمار مي رفت اما به اعتبار جاه طلبي و حسادت به حضرت امام خميني و همچنين پيوند برخي اطرافيانش (از جمله پسرش سيدحسن) با لانه جاسوسي آمريكا و سلطنت طلبان، نهايتا در جبهه ضدانقلاب قرار گرفت. گروهك حزب خلق مسلمان كه به نام سيدكاظم شريعتمداري راه اندازي شده بود، به سفارش سفارت آمريكا كودتايي را ترتيب داد اما اين كودتا به سرانجام نرسيد. با اين وجود حزب خلق مسلمان تا مدتها مشغول آشوبگري و اردوكشي خياباني در تبريز بود.

يوسفي اشكوري در بيان خاطره خود، در سايت جرس مي نويسد: «حدود ۲۰سال پيش روزي در محضر مرحوم استاد محمدتقي جعفري تبريزي بودم. سخن از ماجراهاي دوران انقلاب و تحولات حوزه قم بود و به مناسبت يادي از ماجراي آيت الله شريعتمداري و اختلافات آن زمان به ميان آمد. ايشان گفتند در همان سال ۵۸ (احتمالا به دليل تبريزي بودن ايشان) برخي دوستان در تهران از من خواستند كه به قم بروم و با آيت الله شريعتمداري ديدار و گفتگو كنم. شايد كمكي به حل مشكل بكند.

آقاي جعفري مي گفت با اصرار فراوان دوستان، من هم پذيرفتم و به قم رفتم. اما در قم پيش از ديدار با آيت الله شريعتمداري به ديدن آيت الله گلپايگاني رفتم تا در همين زمينه تبادل نظر و مشورت بكنم. مي گفت آيت الله گلپايگاني به من سفارش كرد كه از اين اقدام صرفنظر كنم چرا كه بي فايده است. آنگاه آيت الله گلپايگاني افزود كه من چند بار به آقاي شريعتمداري گفته ام: من و شما چه مي گوييم و چه كاره ايم؟ هرچه هست اين «سيد» (آيت الله خميني) است و بار انقلاب بر دوش اوست. اگر او امروز بخواهد خود را كنار هم بكشد، بي فايده است و مردم قبول نمي كنند؛ زيرا بدون ايشان هيچ مشكلي حل نمي شود، ما هم بايد كمك كنيم، اما او- آيت الله شريعتمداري- گوش نمي كند. آقاي جعفري گفت كه من هم منصرف شدم و بازگشتم.»




:: بازدید از این مطلب : 162
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فرهنگ

پیشنهادبه کروبی‌وموسوی برای تحریم‌انتخابات

روزنامه آمريكايي واشنگتن پست كه يد طولاني در دروغ پردازي و اغواگري دارد، در اقدام جديدي در خصوص تحريم دور بعدي انتخابات ايران از سوي حاميان مرده فتنه پيشنهاداتي را ارائه كرده است.

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه واشنگتن پست، "علي اكبر دريني" تحليل‌گر آسوشيتدپرس و واشنگتن پست در اين باره نوشت: مخالفان و سران فتنه از جمله كروبي و موسوي بايد انتخابات بعدي ايران را تحريم كنند.

براساس اين گزارش، در حالي كه رسانه هاي آمريكايي با هوچي گري ها و دروغ پراكني هاي اخير خود در خصوص انتخابات اخير رياست جمهوري راه به جايي نبرده اند به نظر مي رسد با وجود اينکه سه سال ديگر تا انتخابات دور بعدي باقي است از هم اكنون گزارشات تحريك آميز خود را آغاز كرده باشند.

در ادامه اين گزارش واشنگتن پست در خصوص جريان فتنه ۸۸ تأكيد كرد: اين درحالي است كه به نظر مي رسد اين جريان كاملاً متلاشي شده باشد.



 



:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فرهنگ

حمله منافقین به خبرنگار صدا و سیما

در تهاجم منافقین به معترضان به حضور آنان در عراق شماری از مردم و خبرنگاران زخمی شدند.

 

به گزارش واحد مرکزی خبر از بغداد در پی تجمع اقشار مختلف مردم عراق در اطراف اردوگاه اشرف که یکصدا اخراج منافقین از عراق را فریاد می زدند، عوامل این گروهک که به وحشت افتاده بودند برای جلوگیری از انعکاس خبری این رویداد با سردادن شعار و پخش صدای سوت ممتد از چندین بلندگو که بر روی خودروها نصب شده بود تلاش کردند مانع از تهیه گزارش و خبر از این تظاهرات شوند.

منافقین هنگامی که این تلاش خود را بی نتیجه دیدند اقدام به پرتاب سنگ و اشیائ تیز به سوی تجمع کنندگان و خبرنگاران کردند که بر اثر ان شماری از مردم و خبرنگاران از جمله خبرنگار و تصویر برداران صدا و سیما زخمی شدند.

در این ناارامی همچنین به یک خودرو گروههای خبری نیز اسیب وارد شد.

گفتنی است بیستم اذر نیز صدها نفر از گروههای مختلف مردم عراق با تجمع در برابر مقر منافقین در استان دیاله عراق تلاش امریکا برای تداوم حضور منافقین در عراق را با وجود مخالفت مردم و دولت این کشور نقض اشکار حق حاکمیت مردم و دولت عراق دانستند و ان را محکوم کردند.


:: بازدید از این مطلب : 249
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فرهنگ

واكنش آمريكا به دستگيري زن آمريكايي درايران

 

وزارت امور خارجه آمريكا در واكنش به دستگيري يك زن آمريكايي كه به اتهام جاسوسي در مرز ايران-ارمنستان دستگير شد اعلام كرد كه هيچ اطلاعاتي در اين زمينه ندارد.
 

 

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس، "فيليپ كرولي " سخنگوي وزارت امور خارجه آمريكا گفت: ما هيچ اطلاعاتي نداريم تا اين رويداد را تاييد كنيم.

زن آمريكايي ۵۵ ساله‌اي به نام "حال تالايان " كه در بين دندان‌هاي خود تجهيزات جاسوسي (ميكروفون) كار گذاشته و بدون ويزا از ارمنستان وارد ايران شده بود، توسط ماموران امنيتي بازداشت شد.

كرولي در عين حال گفت كه ما با مقامات ارمنستان و سوئيس (حافظ منافع آمريكا در تهران) تماس گرفتيم و نه ايران و نه ارمنستان هيچ سابقه‌اي از عبور يك شهروند آمريكايي يا تلاش براي عبور از مرز ايران-ارمنستان گزارش نداده‌اند.

مقامات ارمنستان پيش از اين اعلام كرده بودند كه كسي با نام فوق وارد ارمنستان نشده است.

اين زن آمريكايي ۵۵ ساله در حالي بدون ويزا از خاك ارمنستان وارد ايران شده بود كه در بين دندان‌هاي خود تجهيزات فني جاسوسي (ميكروفون) كار گذاشته بود و توسط مأموران امنيتي دستگير شد.

اين جاسوس آمريكايي بعد از دستگيري توسط ماموران امنيتي كشورمان مدعي شد كه اگر جمهوري اسلامي ايران او را به ارمنستان تحويل دهد، توسط نيروهاي امنيتي اين كشور كشته مي‌شود.




:: بازدید از این مطلب : 187
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فرهنگ

مقایسه ترکیه با ایران در آستانه انقلاب اسلامی

دویچه وله - آویگدور لیبرمن، وزیر امورخارجه اسراییل شرایط کنونی ترکیه را یاد‌آور وضعیت ایران در آستانه انقلاب ۵۷ دانست.

به گفته لیبرمن قطع روابط دوستانه میان ترکیه و اسراییل گناهی است که متوجه‌ی سیاست‌های آنکارا می‌شود.

آویگدور لیبرمن، وزیر امورخارجه اسراییل در مقاله ای در روزنامه "جروزالم پست" با عنوان "ما نمی‌خواهیم کیسه بوکس ترکیه باشیم" می‌نویسد که اسراییل مایل به «گفت‌وگویی صریح و صادقانه» با احمد داوداوغلو، همتای ترک خود است. به گفته لیبرمن اتحاد ترکیه و اسراییل می‌تواند دوباره تجدید و از سر گرفته شود.

پیشتر وزیر امورخارجه راست‌گرای اسراییل درباره شکستن محاصره دریایی نوار غزه توسط کشتی‌های‌کمک‌رسانی ترکیه مدعی شده بود که این اقدام ریشه در مواضع اسلام‌گرایانه رهبران سیاسی ترکیه دارد.

لیبرمن در این مقاله تصریح می‌کند که «تغییرات یکجانبه در مناسبات دو کشور ناشی از اقدامات آگاهانه ما نبوده، بلکه باید به عنوان نتیجه سیاست داخلی ترکیه قلمداد شود».

لیبرمن می‌افزاید: «متاسفانه رخدادهای اخیر در ترکیه یاد‌‌آور انقلاب اسلامی در سال ۱۹۷۹ میلادی به رهبری آیت‌الله روح الله خمینی در ایران است. ایران پیش از انقلاب یکی از متحدان نزدیک اسراییل محسوب می‌شد و مناسبات دو کشور در عرصه‌ی دولتی و مردمی بسیار مطلوب بود».

 




:: بازدید از این مطلب : 184
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فرهنگ
سند تازه از شرافت سران فتنه!

 

وزير صهيونيست رژيم پهلوي و قائم مقام حزب رستاخيز مي گويد: جنبش سبز، سران خود را كه از درون جمهوري اسلامي بودند تغيير داده و ساخته است بنابراين از نگاه ما اشكال اساسي در آنها ديده نمي شود!

 

داريوش همايون مدتي سخنگوي دولت جمشيد آموزگار هم بود و به اعتبار ميزان سرسپردگي به رژيم ديكتاتوري و كودتاي پهلوي، به قائم مقامي حزب شاه ساخته رستاخيز منصوب شد. وي كه طي چند ماه اخير چندين بار از فتنه گراني چون موسوي و كروبي و خاتمي با ذكر نام ستايش و حمايت كرده، در مصاحبه با سايت ضدانقلابي تهران ريويو مي گويد: جنبش سبز توانست سران خود را كه از درون رژيم برخاستند، با اين كه بسيار سنتي هم بودند، تغيير دهد و بسازد. جنبش سبز در جناح به اصطلاح اصلاح طلب نفوذ كرد كه توانست آن آبروريزي ها را براي رژيم راه بيندازد. البته به سران جنبش، رهبران نمي گويند، بلكه مي گويند راهبران]![ حتي خود آنها هم مي گويند ما رهبر جنبش سبز نيستيم. من اشكال اساسي در رفتار و گفتار سران جنبش سبز در داخل ايران نمي بينم. وقتي از بيرون به اينها نگاه مي كنم مي بينم كه آنها نسبت به بسياري از كساني كه در بيرون ادعاي رهبري دارند يا ديگران سعي مي كنند از آنها رهبر جنبش بسازند، انحرافات بسيار كمتري دارند.
سانسورچي ارشد رژيم طاغوت با بيان اين كه فتنه سبز «سعي كرده دو طيف مذهبي و سكولار را به هم نزديك كند» مي گويد: به نظرم گروه هاي اپوزيسيون فعال در خارج كشور از اين مسائل دور هستند و خيلي متوجه اين قضيه نيستند كه ما با چه نيروهايي و چه كساني در داخل ايران سروكار داريم. ما بيروني ها حرف هايي مي زنيم اما اين حرف ها ممكن است با گفتمان درون ايران سنخيت نداشته باشد. ما بايد با تفاهم بيشتر به سران جنبش در داخل نگاه كنيم تا سران جنبش سبز بتوانند هم رژيم را به چالش بكشند و هم توانايي مصالحه و سازگار شدن با عناصر مختلف را كه مي توانند به ما خدمت كنند، داشته باشند.
اين سلطنت طلب مدعي جمهوري خواهي در عين حال درباره احتمال بازگشت سلطنت به ايران و پهلوي بودن يا نبودن آن گفت: تنها احتمالي كه براي برقراري پادشاهي هست، همين پادشاهي پهلوي با سابقه ۵۷ ساله است. اگر خانواده پهلوي را كنار بگذاريم، پادشاهي تمام است ديگر. معني ندارد ما شخص ديگري را بتراشيم به عنوان پادشاه، چون خانواده پهلوي هست.




:: بازدید از این مطلب : 238
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()